פרפות יוגורט גרנולה
פרפות יוגורט גרנולה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, יוגורט, חמוציות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פרפות יוגורט וגרנולה, גרנולה זנגוויל-פרפות יוגורט, ו פרפות יוגורט-גרנולה עם פירות יער עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או פילטר קפה אחד ומניחים מעל קערה גדולה.
מניחים יוגורט במסננת מוכנה; מכסים יוגורט בשולי בד גבינה. מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מוציאים יוגורט מבד גבינה וזורקים נוזלים מהקערה. בקערה אחרת שלבו את היוגורט, מיץ התפוזים, הדבש, הווניל וקליפת התפוז. מכסים ומקררים עד להגשה.
לגרנולה, בקערה גדולה, שלבו שיבולת שועל ואגוזי מלך.
שלב את הסוכר החום, הדבש, השמן, הווניל והמלח; יוצקים מעל תערובת שיבולת שועל וזורקים לציפוי.
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 300 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב פעמיים. מצננים על רשת.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים חמוציות. אחסן בכלי אטום.
להגשה, שכבות חלופיות של יוגורט וגרנולה בשש כוסות פרפה.