קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פרפיות חרגול

פרפיות חרגול
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חגב Parfaits, עוגת חגב, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף 14 עוגיות מנטה דקות (שווה של שרוול אחד) למעבד המזון. דופק עד שיש לך פירורים עדינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בחלק העליון של דוד כפול לשלב מים, 1/4 כוס סוכר ומלח. מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מפזרים תערובת עם ג ' לטין ולתת לרכך במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
לטאטא את החלמונים אחד בכל פעם עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים דוד כפול מעל מים רותחים תערובת חום, לטאטא כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין התערובת מתחילה להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהחום ולהקציף בcrème de menthe, crème de cacao ווניל. תערובת קירור, ערבוב מדי פעם, עד התערובת הופכת את העקביות של חלבוני ביצה ללא הפסד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
רום בטעם קוקוס מליבורום בטעם קוקוס מליבו
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בעוד תערובת ג ' לטין הוא מצמרר, קצפת שמנת כבדה עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. הבא להכות את החלבונים ביצה וקרם של טארטר עד חלבוני ביצה מתחילים להתקשות מעט. מפזרים קלות בסוכר שנותר, כף אחת בכל פעם. להמשיך להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת ג ' לטין, ולאחר מכן לקפל במחצית הקצפת, שומר את השאר כדי העליון parfaits.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
לחלק חצי חגב מילוי בין שש כוסות, כפית אותו בזהירות כדי לא ללכלך את הצדדים. הכף הבאה בפירורי העוגיות, מחלקים אותם באופן שווה בין המשקפיים. חזור עם מילוי חגב שנותר. מקררים כדי להגדיר, כשעתיים או לילה. רק לפני ההגשה, העליון עם הנותרים קצפת (ייתכן שתרצה לשנות את הקרם מעט לשלב יותר אוויר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
9
מקשטים עם מנטה דקה שלמה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)