פרפיות חרגול
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חגב Parfaits, עוגת חגב, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף 14 עוגיות מנטה דקות (שווה של שרוול אחד) למעבד המזון. דופק עד שיש לך פירורים עדינים. תניח בצד.
בחלק העליון של דוד כפול לשלב מים, 1/4 כוס סוכר ומלח. מערבבים עד מומס.
מפזרים תערובת עם ג ' לטין ולתת לרכך במשך 1 עד 2 דקות.
לטאטא את החלמונים אחד בכל פעם עד בשילוב.
מניחים דוד כפול מעל מים רותחים תערובת חום, לטאטא כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין התערובת מתחילה להתעבות מעט.
הסר מהחום ולהקציף בcrème de menthe, crème de cacao ווניל. תערובת קירור, ערבוב מדי פעם, עד התערובת הופכת את העקביות של חלבוני ביצה ללא הפסד, על 20 דקות.
בעוד תערובת ג ' לטין הוא מצמרר, קצפת שמנת כבדה עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. הבא להכות את החלבונים ביצה וקרם של טארטר עד חלבוני ביצה מתחילים להתקשות מעט. מפזרים קלות בסוכר שנותר, כף אחת בכל פעם. להמשיך להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת ג ' לטין, ולאחר מכן לקפל במחצית הקצפת, שומר את השאר כדי העליון parfaits.
לחלק חצי חגב מילוי בין שש כוסות, כפית אותו בזהירות כדי לא ללכלך את הצדדים. הכף הבאה בפירורי העוגיות, מחלקים אותם באופן שווה בין המשקפיים. חזור עם מילוי חגב שנותר. מקררים כדי להגדיר, כשעתיים או לילה. רק לפני ההגשה, העליון עם הנותרים קצפת (ייתכן שתרצה לשנות את הקרם מעט לשלב יותר אוויר).
מקשטים עם מנטה דקה שלמה ומגישים מיד.