פרפפי חמאת בוטנים שוקולד
המתכון של פרפי חמאת בוטנים שוקולד יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כ -20 דקות . תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 115 קלוריות . אם יש לכם תוספת מוקצפת, תערובת פודינג שוקולד פאדג', בוטנים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 28% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרפה בודדים של טירמיסו , קאפקייקס שוקולד במילוי חמאת בוטנים עם ציפוי גנאש שוקולד ועוגת שוקולד צ'יפס בננה עם ציפוי חמאת בוטנים - ללא גלוטן, ללא חלב, ללא סויה .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים חמאת בוטנים ו-2 כפות חלב. מקפלים פנימה 1 כוס תוספת מוקצפת; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה נוספת, מקציפים את יתרת החלב עם תערובת הפודינג למשך 2 דקות.
מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
כף מחצית מהפודינג לשש כוסות פרפה או מנות קינוח.
שכבה עם תערובת חמאת בוטנים שמורה והפודינג הנותר. מקררים לפחות שעה. מקררים את התוספת הקצפת שנותרה.
רגע לפני ההגשה, מקשטים כל פרפה ב-1 כף תוספת מוקצפת ו-1-1/2 כפיות בוטנים.