פשוט לזניה מהירה דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 853 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש בזיליקום, זיתים, מים חמים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו לזניה מהירה, לזניה מהירה ארוחת ערב, ו פשוט לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום בשר בקר טחון ונקניק איטלקי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים שומן עודף. מערבבים במים וזיתים שחורים, ומתבלים עם בזיליקום, אבקת שום, אורגנו, מרווה, פלפל, שום טחון ופתיתי בצל. מבשלים במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב הפסטה, ומסירים מהחום.
מורחים שכבה דקה של גבינת ריקוטה על האטריות ומפזרים מעט גבינת מוצרלה. מכסים בשכבה נוספת של רוטב, וחוזרים על שכבות שמסתיימות עם הבשר והרוטב למעלה. שמור על 1/2 כוס גבינת מוצרלה למאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
גבינת ריקוטה
פסטה
רוטב
בשר
6
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, אבל לבדוק אחרי 30 דקות תלוי כמה עבה הלזניה. לזניה מבושלת כאשר אתה יכול בקלות לתקוע סכין לתוכו.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
7
מפזרים את הגבינה השמורה מעל, וחוזרים לתנור למשך כ-10 דקות לציפוי גבינה מותכת נחמד.