קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידות אגוז דובדבן מטוגנות

פשטידות אגוז דובדבן מטוגנות
מטוגן דובדבן אגוז עוגות לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 240 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמון ביצה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פשטידות אגוז דובדבן מטוגנות, פאי דובדבנים מטוגנים בשמן עמוק, ו פאי דובדבנים מטוגנים בשמן עמוק.

הוראות

1
בתנור הולנדי או בטיגון עמוק, שפכו את השמן לעומק של 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בסיר בינוני קר שלבו את הסוכר המגורר, סירופ התירס, החמאה המומסת והביצים. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, הווניל והמלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים פנימה את הדובדבנים. מגניב במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דבש הדריםדבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
על משטח מקומח קלות, גלגל 1 קרום פאי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
חותכים עיגולים מהבצק בעזרת חותך בגודל 4 אינץ'. מגלגלים מחדש וחותכים עיגולים משאריות הבצק. עורמים את עיגולי הבצק בין פיסות נייר שעווה. חזור על ההליך עם קרום העוגה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מניחים 1 עיגול קרום פאי על משטח ישר. מברישים קלות את שולי הקרום בחלמון טרוף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
זנים של פטריותזנים של פטריות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מניחים 1 כף גדושה של תערובת אגוזים במרכז העיגול. מקפלים את הבצק מעל המילוי, לוחצים על הקצוות לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר הסיבובים ותערובת האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מטגנים את הפשטידות, בקבוצות, עד להשחמה קלה, בערך 1 דקה לכל צד.
9
מסננים על מגבות נייר. אבק קלות בסוכר של קונדיטורים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג