פשטידות יד תפוח
פשטידות יד תפוח יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 442 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, קיצור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פשטידות יד תפוח, פשטידות יד תפוח, ו פשטידות יד תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תפוחים, סוכר וקינמון. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, עד שהתפוחים רכים. תניח בצד.
מערבבים קמח ומלח; לחתוך קיצור עם מזלג. מערבבים במים כדי עקביות בצק.
מרדדים בצק בעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח.
לגזור עם חותך עוגיות עגול 4 אינץ'; מניחים תערובת תפוח כף אחת במרכז כל מעגל.
מפזרים קצוות עם מים; לקפל מעגלים במחצית. חותם קצוות עם מזלג; להפריש.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים פשטידות, כמה בכל פעם, במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר; מפזרים אבקת סוכר בזמן שעדיין חם.