פשטידות סיר עוף
פשטידות סיר עוף עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עוף, שמן canolan, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו אחד עוף ראנץ סיר ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. מחלקים אותו ל 4 חלקים שווים, מכסים בניילון נצמד ומקררים מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
שים את חזה העוף בסיר בינוני לכסות עם 5 כוסות מים.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים מלח, לפי הטעם. (שמור את הרגליים והירכיים לשימוש נוסף.)
מבשלים עד העוף מבושל לחלוטין דרך, ברפרוף כל שומן שעולה על פני השטח, על 20 דקות.
הסר עוף, ללוח חיתוך וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל להסיר את הבשר ואת הקוביות לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את מרק העוף בושל. (להפריש 1/2 כוס לשימוש אחר.)
בסיר בינוני לחמם את שמן קנולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד הבצל הם שקופים, כ 5 דקות. מערבבים את הקמח, עופות תיבול, טימין ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. לאט לאט לשפוך את שמורות 4 1/2 כוסות מרק עוף, לטאטא כדי להסיר כל גושים.
מוסיפים את העוף והאפונה, מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום. (שמור 2 כוסות לשימוש נוסף.)
מחלקים את התערובת הנותרת בין 4 (14-אונקיה) ramekins. (לחלופין, עוגת הסיר יכולה להתבצע במחבת פאי 1 (9 אינץ').)
מרדדים את חתיכות 4 בצק העוגה כדי סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מברשת את הקצוות של ramekins עם חלב. מכסים כל ramekin עם חתיכת בצק ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
חותכים פורקן קיטור בחלק העליון של כל פיסת בצק מברשת עם חלב. מסדרים על תבנית אפייה ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, כ 40 עד 45 דקות.