פשטידת אטריות מלוחה
עוגת אטריות מלוחה דורשת בסביבה 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 484 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, מלח כשר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו ירקות מלוחים וקוגל אטריות, וופלים עירית אטריות מלוחות (פטרניפלס), ו מרק אטריות עוף עם אטריות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מערבבים את הפסטות השמורות יחד עם מחצית המוצרלה, הבצל הירוק והבייקון השמור. טפחו את תערובת הפסטה לכלי הפאי.
מקציפים את הביצים עם החלב, חצי גבינת הפרמזן, ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את תערובת הביצים על הפסטה ומפזרים את יתרת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מניחים צלחת על תבנית אפייה ואופים עד להתייצבות והחלק העליון משחים ומבעבע, בערך 30-35 דקות. מניחים לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
שלב את העגבניות, שמן הזית, הבזיליקום והמלח והפלפל לפי הטעם. כף את הרוטב על פרוסות פשטידת האטריות.
עֵצָה: השלכת הביצים לתבנית המחוממת תעזור לבשל את הביצים, וגם תמנע מהן להתערבל, וכתוצאה מכך רוטב טעים וקרמי.