פשטידת ברביקיו מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פאי ברביקיו מלוח. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם קטשופ, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה יוצא מן הכלל. נסו כדורי בשר ברביקיו, קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, ו בצל כבוש ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, פלפלים מבושלים ובצל עד רך באמצעות 1 כף שמן.
בקערה, מוסיפים קטשופ, חרדל, מולסה, סוכר חום ורוטב חריף.
יוצקים מעל ירקות מוקפצים ומערבבים. אפשר להרתיח יחד במשך 3 עד 5 דקות. להזמין 1/2 כוס רוטב ברביקיו ולהניח בצד.
מעשן מחממים עד 225 מעלות F, מעל שבבי ספוג היקורי.
מתבלים את קת החזיר במלח ופלפל שחור טחון טרי. הקפד לשפשף היטב.
מניחים על הגריל, לסגור העליון של הגריל ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות. בשר חזיר עם רוטב ברביקיו. סגור את הגריל למעלה ומבשל עוד 20 עד 30 דקות.
כאשר מוכן, לחתוך לפרוסות 1/2 ל 1/4 אינץ'.
מניחים חזיר לתוך קערה ומערבבים ברוטב מנגל שמור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים קמח, מלח, סוכר וקיצור לקערה.
מוסיפים מים ומערבבים. לחלק ל 2 כדורים.
רול בצק החוצה עם עובי 1/8 אינץ'. קו 1 חתיכת בצק לתוך צלחת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מוסיפים חזיר לצלחת העוגה, ואז לוקחים את חתיכת הבצק השנייה ומכסים את הבשר. לצבוט את הצדדים יחד מברשת העליון עם ביצה לשטוף. עם סכין, לעשות 3 חריצים בקרום העליון.
אופים במשך 50 עד 55 דקות או עד חום זהוב.;