פשטידת בשר
פשטידת בשר עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 410 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך פלפל טחון, בשר טחון, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
בינתיים, להתפורר בשר בקר טחון חזיר לסיר גדול, ולהוסיף את השום, בצל ומים. מתבלים באבקת חרדל, קורנית, ציפורן ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כדי להתפורר הבשר ומערבבים את התבלינים, עד הבשר משחימים באופן שווה.
הסר מהחום, ומערבבים את מחית תפוחי האדמה.
מניחים את אחד קרום העוגה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'. מילוי עם תערובת הבשר, ולאחר מכן העליון עם קרום העוגה השני. לדקור את הקרום העליון כמה פעמים עם סכין כדי לפרוק קיטור. Crimp סביב הקצוות באמצעות הקוצים של המזלג, ולהסיר כל בצק עודף. מכסים את הקצוות של קרום העוגה בנייר אלומיניום.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום יש השחמה.
מגישים לבד, או עם רוטב בשר.