קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת בשר

פשטידת בשר
פשטידת בשר עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 410 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך פלפל טחון, בשר טחון, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנקז, מחית, ולהניח בצד.
4
בינתיים, להתפורר בשר בקר טחון חזיר לסיר גדול, ולהוסיף את השום, בצל ומים. מתבלים באבקת חרדל, קורנית, ציפורן ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כדי להתפורר הבשר ומערבבים את התבלינים, עד הבשר משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום, ומערבבים את מחית תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מניחים את אחד קרום העוגה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'. מילוי עם תערובת הבשר, ולאחר מכן העליון עם קרום העוגה השני. לדקור את הקרום העליון כמה פעמים עם סכין כדי לפרוק קיטור. Crimp סביב הקצוות באמצעות הקוצים של המזלג, ולהסיר כל בצק עודף. מכסים את הקצוות של קרום העוגה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום יש השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים לבד, או עם רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בשררוטב בשר