פשטידת דלעת
פאי דלעת דורש כ 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח כשר, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את gingersnaps, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה של מעבד מזון. לעבד עד העוגיות הם פירורים בסדר.
טפטף את החמאה לתוך תערובת פירור. דופק 8 עד 10 פעמים לשלב.
לחץ על תערובת gingersnap לתחתית, את הצדדים, וממש מעל השפה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מניחים על חצי מחבת ואופים את הקרום במשך 10 עד 12 דקות. קרום מגניב לפחות 10 דקות לפני המילוי.
עבור המילוי: להביא את מחית דלעת לרתיחה מעל חום בינוני בסיר 2 ליטר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את חצי וחצי, אגוז מוסקט, ומלח. מערבבים ומחזירים את התערובת לרתיחה.
הסר את תערובת הדלעת מהחום וקריר במשך 10 דקות.
לטאטא את הסוכר החום, ביצים וחלמון עד חלקה בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הדלעת ומקציפים עד לשלב ביסודיות.
יוצקים את המילוי המוכן לתוך קרום העוגה החם ואופים על אותו מחבת חצי גיליון עד שהמרכז מתנועע מעט אבל הצדדים של המילוי נקבעים, 45 עד 50 דקות. מגניב על מדף קירור לפחות 2 עד 3 שעות לפני חיתוך. העוגה יכולה להתבצע בקירור עד 2 ימים מראש. העוגה הכי טובה ביום שאחרי שהיא מוכנה.
עבור מיני פשטידות: באופן שווה לחלק את תערובת הקרום בין 5 (5 אינץ') פחי עוגה ואופים על חצי מחבת גיליון במשך 5 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני חלוקת באופן שווה את המילוי בין המחבתות.
אופים עד למרכז להטוטים מעט אבל הצדדים של המילוי נקבעים, 25 דקות. מגניב על מדף קירור במשך 2 שעות.
מורחים 1 כפית סוכר חום בהיר על גבי כל עוגה. ממיסים את הסוכר באמצעות לפיד כדי ליצור העליון פריך. מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
פרוס חתיכה קטנה של עור את הצד אחד של הדלעת כך כאשר הניח על צדו, הדלעת תשכב שטוחה ללא גלגול.
הסר את הגבעול לפצל את הדלעת לשניים מלמעלה למטה, באמצעות סכין קצבים גדול פטיש. לגרוף את הזרעים וסיבים עם כף מתכת גדולה או כדור גלידה.
חותכים את הסיבים עם מזמרה מטבח במידת הצורך. שמור זרעים לשימוש נוסף.
מפזרים את הבשר במלח כשר ומניחים את החצאים, בשר צד למטה, על מחבת חצי גיליון מצופה נייר קלף. צלי עד סכין קילוף ניתן להחדיר בקלות והוסר מהדלעת, 30 עד 45 דקות. מבחן בכמה מקומות כדי להבטיח doneness.
הסר את מחבת חצי גיליון כדי מתלה קירור לקרר את הדלעת במשך 1 שעה. באמצעות כפית גדולה, להסיר את הבשר הקלוי של הדלעת מן העור לקערה של מעבד מזון. תהליך עד הבשר הוא חלק, 3 עד 4 דקות. לאחסן במקרר עד 1 שבוע או להקפיא עד 3 חודשים.