קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת

פשטידת דלעת
פאי דלעת דורש כ 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח כשר, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
1
מערבבים את gingersnaps, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה של מעבד מזון. לעבד עד העוגיות הם פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2
טפטף את החמאה לתוך תערובת פירור. דופק 8 עד 10 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
לחץ על תערובת gingersnap לתחתית, את הצדדים, וממש מעל השפה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
4
מניחים על חצי מחבת ואופים את הקרום במשך 10 עד 12 דקות. קרום מגניב לפחות 10 דקות לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
5
עבור המילוי: להביא את מחית דלעת לרתיחה מעל חום בינוני בסיר 2 ליטר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את חצי וחצי, אגוז מוסקט, ומלח. מערבבים ומחזירים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את תערובת הדלעת מהחום וקריר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
לטאטא את הסוכר החום, ביצים וחלמון עד חלקה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את תערובת הדלעת ומקציפים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים את המילוי המוכן לתוך קרום העוגה החם ואופים על אותו מחבת חצי גיליון עד שהמרכז מתנועע מעט אבל הצדדים של המילוי נקבעים, 45 עד 50 דקות. מגניב על מדף קירור לפחות 2 עד 3 שעות לפני חיתוך. העוגה יכולה להתבצע בקירור עד 2 ימים מראש. העוגה הכי טובה ביום שאחרי שהיא מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
11
עבור מיני פשטידות: באופן שווה לחלק את תערובת הקרום בין 5 (5 אינץ') פחי עוגה ואופים על חצי מחבת גיליון במשך 5 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני חלוקת באופן שווה את המילוי בין המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים עד למרכז להטוטים מעט אבל הצדדים של המילוי נקבעים, 25 דקות. מגניב על מדף קירור במשך 2 שעות.
13
מורחים 1 כפית סוכר חום בהיר על גבי כל עוגה. ממיסים את הסוכר באמצעות לפיד כדי ליצור העליון פריך. מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
14
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
15
פרוס חתיכה קטנה של עור את הצד אחד של הדלעת כך כאשר הניח על צדו, הדלעת תשכב שטוחה ללא גלגול.
מרכיבים שתצטרך
16
הסר את הגבעול לפצל את הדלעת לשניים מלמעלה למטה, באמצעות סכין קצבים גדול פטיש. לגרוף את הזרעים וסיבים עם כף מתכת גדולה או כדור גלידה.
מרכיבים שתצטרך
17
חותכים את הסיבים עם מזמרה מטבח במידת הצורך. שמור זרעים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
18
מפזרים את הבשר במלח כשר ומניחים את החצאים, בשר צד למטה, על מחבת חצי גיליון מצופה נייר קלף. צלי עד סכין קילוף ניתן להחדיר בקלות והוסר מהדלעת, 30 עד 45 דקות. מבחן בכמה מקומות כדי להבטיח doneness.
מרכיבים שתצטרך
19
הסר את מחבת חצי גיליון כדי מתלה קירור לקרר את הדלעת במשך 1 שעה. באמצעות כפית גדולה, להסיר את הבשר הקלוי של הדלעת מן העור לקערה של מעבד מזון. תהליך עד הבשר הוא חלק, 3 עד 4 דקות. לאחסן במקרר עד 1 שבוע או להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך