קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת

פשטידת דלעת
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, ביצים, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעשות את הבצק ביד. בקערה בינונית, מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לחלופין, לעשות את הבצק במעבד מזון. עם המכונה מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
חמאהחמאה
5
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
6
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
צור את הבצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, לקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם מערוך לעיגול 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
9
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ ' לקצץ את הקצוות, משאיר על סנטימטר נוסף תלוי מעבר לקצה. טאק הבצק התלוי מתחת עצמו כדי ליצור קצה עבה כי הוא אפילו עם השפה. חליל הקצה כנדרש. להקפיא את קליפת העוגה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
10
הגדר מתלים נפרדים במרכז והשלישי התחתון של התנור מחממים ל 400 מעלות F. שים חתיכת נייר קלף או לסכל על קליפת העוגה ולמלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
11
אופים על תבנית אפייה על המדף המרכזי עד שהבצק מוגדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
הסר מהתנור והרם את צידי נייר הקלף כדי להסיר את השעועית. המשיכו לאפות עד שקליפת העוגה תהיה בצבע חום זהוב קלות, כ-10 דקות נוספות. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
13
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בעוד קליפת העוגה הוא קירור להפוך את המילוי. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הדלעת, סוכר חום, ביצים, חצי וחצי, תבלינים, ומלח עד חלקה. החזירו את קליפת העוגה לתבנית ושפכו פנימה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קרום עוגהקרום עוגה
דלעתדלעת
תבליניםתבלינים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
15
אופים על מתלה התנור התחתון עד הקצוות של המילוי נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף מעט, על 50 עד 60 דקות. (אם הקצוות לקבל כהה מאוד, לכסות אותם בנייר אלומיניום. מגניב על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
16
מגישים טמפרטורת חדר או מעט חם.