מתכון זה מספק 8 מנות. עם 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, ביצים, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעשות את הבצק ביד. בקערה בינונית, מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהוב
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לחלופין, לעשות את הבצק במעבד מזון. עם המכונה מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהוב
חמאה
5
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
6
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
צור את הבצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, לקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם מערוך לעיגול 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
9
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ ' לקצץ את הקצוות, משאיר על סנטימטר נוסף תלוי מעבר לקצה. טאק הבצק התלוי מתחת עצמו כדי ליצור קצה עבה כי הוא אפילו עם השפה. חליל הקצה כנדרש. להקפיא את קליפת העוגה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
10
הגדר מתלים נפרדים במרכז והשלישי התחתון של התנור מחממים ל 400 מעלות F. שים חתיכת נייר קלף או לסכל על קליפת העוגה ולמלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
11
אופים על תבנית אפייה על המדף המרכזי עד שהבצק מוגדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
12
הסר מהתנור והרם את צידי נייר הקלף כדי להסיר את השעועית. המשיכו לאפות עד שקליפת העוגה תהיה בצבע חום זהוב קלות, כ-10 דקות נוספות. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
שעועית
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
13
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בעוד קליפת העוגה הוא קירור להפוך את המילוי. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הדלעת, סוכר חום, ביצים, חצי וחצי, תבלינים, ומלח עד חלקה. החזירו את קליפת העוגה לתבנית ושפכו פנימה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קרום עוגה
דלעת
תבלינים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
קערה
15
אופים על מתלה התנור התחתון עד הקצוות של המילוי נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף מעט, על 50 עד 60 דקות. (אם הקצוות לקבל כהה מאוד, לכסות אותם בנייר אלומיניום. מגניב על מתלה.