פשטידת דלעת גן עדן מיושנת
פשטידת דלעת גן עדן מיושנת דורשת בסביבה 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1317 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך תמצית vanillan, קליפת עוגה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 144 אוהדים. נסו עוגת אפרסק מיושנת, פשטידת דלעת גן עדן, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שכבה: בקערת ערבוב בינונית, לנצח גבינת שמנת עד חלקה. לנצח 1/4 כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף תמצית וניל 1 ביצה. מקציפים תערובת עד אור וחלק. תערובת צינה במשך 30 דקות, ולאחר מכן התפשט לתוך קונכיה.
שכבה: בקערה גדולה, לשלב מחית דלעת, חלב התאדה, 2 ביצים, 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס סוכר לבן, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח.
מערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
יוצקים תערובת דלעת על שכבת גבינת שמנת. מכסים קצוות הקרום בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד מן הקצוות ואופים 25 דקות נוספות.
כדי להפוך את פקאן Streusel
שכבה: בעוד העוגה בתנור, לשלב קמח 2 כפות סוכר חום בקערה קטנה.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים חמאה רכה או מרגרינה ומערבבים עד המרכיבים משולבים.
לאחר העוגה כבר בתנור במשך 50 דקות, להסיר ומפזרים streusel פקאן באופן שווה מעל.
אופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.