קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת ללא גלוטן

פשטידת דלעת ללא גלוטן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פודינג קוקוס ללא סוכר {חלב חינם ,גלוטן ופחמימות דלות}, ו קיש נטול גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
2
מקציפים ביצים, סוכר חום, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, ציפורן, וג ' ינג ' ר בקערה עד מעורבב. מערבבים בחלב ודלעת עד שהתערובת חלקה; מעבירים לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד שנקבע, 30 עד 40 דקות יותר. מגניב לפחות 1 שעה לפני חיתוך והגשה.