פשטידת הודו I
פשטידת הודו אני דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, גזר, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מרדדים את קרום העוגה התחתון, לחץ לתוך מחבת עוגה 10 אינץ', ולהניח בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה, אורגנו, ומלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים. מערבבים בbouillon ומים. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק.
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה. מערבבים את טורקיה וקמח.
מוסיפים את החלב ומחממים דרכו. מערבבים את תערובת טורקיה לתוך תערובת הירקות, ומבשלים עד מעובה. מגניב מעט, ולאחר מכן לשפוך תערובת לתוך קליפת העוגה unbaked.
מרדדים את הקרום העליון, ומניחים על גבי מילוי. קצוות חליל, ולעשות 4 חריצים בקרום העליון כדי לשחרר קיטור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.