פשטידת הודו III
טורקיה סיר פאי III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 160 גרם של שומן, וסך הכל 2856 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרק פטריות מוזהבות מרוכז, חלב, קליפות פאי לא מוסוות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים קרום עוגה אחד בצלחת פשטידה ungreased.
בקערה בינונית, לערבב את מרק פטריות וחלב. מערבבים את בשר טורקיה וירקות מעורבים.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה בצלחת. למעלה עם קרום העוגה האחר, ולאטום את הקצוות הקרום על ידי crimping עם מזלג רטוב.
אופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב