אם יש לך מרק עוף, תיבול עוף, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: מרק הודו לאחר חג ההודיה, סיר איטי, שאריות מרק עוף לחג ההודיה., ו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets.
הוראות
1
מניחים את הפגר טורקיה בסיר גדול, עמוק, ומוסיפים את המילוי, סלרי, גזר, בצל, עלי דפנה, תיבול עוף, מרווה ומרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
מרק עוף
עלי דפנה
מילוי
גזר
סלרי
טורקיה כולה
בצל
מרווה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
יוצקים מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים כ 1 שעה, ברפרוף את כל קצף.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
הסר את הפגר וכל עצמות. בחר כל בשר מעל ולחזור לסיר, השלכת עצמות ועור.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מתבלים לפי הטעם עם מלח שום ופלפל. מערבבים את האורז וחוזרים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מנמיכים את החום בינוני, ומבשלים 15 דקות. מערבבים באפונה, וממשיכים להתבשל עד שהאורז רך, כ -10 דקות יותר. להתאים תבלינים לפי הטעם.