מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, פטריות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תירס פולנטה טרי עם נקניק, Chard, ו Mushr צדפה, סלמון מצופה בלחם תירס, ו לחם תירס מצופה Frijoles (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, בצל, פלפל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות, תירס ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
פלפל
פטריות
נקניק
שום
בצל
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
חום לרתיחה; להסיר מחום.
4
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הציפוי למעט גבינה. הכה במרץ עם כפית 30 שניות. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
תערובת נקניק כפית לתוך תבשיל 2 ליטר ungreased.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
יוצקים ציפוי על תערובת נקניק חם, מתפשטים באופן שווה.