פשטידת עגבניות לבבית
מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, שעועית קנליני, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 59 דקות. מתכונים דומים: עוגת העגבניות של סנדי, מרק עגבניות לבבי, ו תערובת עגבניות לבבית.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 18 עד 20 דקות או עד בצל הם חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
פרוס בצק עוגה על תבנית אפייה ungreased; מפזרים בצק עם 2 כפות גבינת פרמזן ו 1/2 כפית רוזמרין, עוזב גבול 1 אינץ'. בצל כפית ושעועית מעל בצק. מסדרים פרוסות עגבניות על שעועית; למעלה עם כדורי מוצרלה.
מפזרים הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן, נשאר 1/2 כפית רוזמרין, אבקת שום, מלח בצל, ופלפל.
בעדינות לקפל את הקצוות של הבצק לכיוון המרכז, crimping הבצק מדי פעם לאטום (הבצק לא יכסה תערובת עגבניות).
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד הקרום הוא זהב גבינה נמסה (מילוי עשוי לדלוף מעט במהלך הבישול).
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך לתוך 6 פלחי.