פשטידת עוף
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך גבעולי סלרי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוף: להתחיל לשים את העוף בסיר ומכסה אותו במים. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף מן הסיר. שים את העוף בצד כדי להתקרר לזמן קצר.
לגרוס את העוף עם 2 מזלגות, שמירה על העצמות. עבור המניה, להחזיר את העצמות לסיר ומרתיחים במשך 20 דקות.
הסר את העצמות מהסיר וזרוק.
לעוגת הסיר: כאשר אתה מוכן להשתמש במאפה טימין, להסיר מהמקפיא ולאפשר לו לשבת על הדלפק להפשיר מעט, כ -20 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
התחל על ידי דק קוצץ את הירקות. חותכים את גבעולי הסלרי לרצועות צרות, ולאחר מכן לחתוך בכיוון השני כדי ליצור קוביות בסדר. חזור על תהליך זה עם הגזר, ואת הבצל.
ממיסים את החמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
לטגן עד הירקות מתחילים להפוך שקוף, כמה דקות.
הוסף 2 כוסות של עוף מגורר ומערבבים לשלב.
מפזרים את הקמח באופן שווה על הירקות והעוף, ומערבבים לשלב. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב בעדינות.
יוצקים את מרק העוף, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקוביית בויון ויין אם משתמשים. הקמח ישתלב עם העוף כדי ליצור רוטב טעים. לאחר מכן, להוסיף את האפונה.
יוצקים את הקרם ומערבבים. אפשר לתערובת לבשל על אש נמוכה, להתעבות בהדרגה, על 4 דקות. מתבלים עם הקורנית, המלח והפלפל, ומסירים מהחום. לטעום ולהתאים את התבלינים לפי הצורך. להיות בטוח שזה המלוח כראוי!
יוצקים את תערובת העוף לתוך מחבת עוגה עמוקה או תבשיל קטן.
מרדדים את pastryso שזה 1 אינץ ' גדול יותר מאשר המחבת.
מניחים את הקרום על גבי תערובת העוף וחותכים חריצים קטנים בחלק העליון. לחץ על הקרום בעדינות לתוך הצדדים של המנה לאטום. אני לא דואג על ביצוע קצה מושלם על פשטידת העוף שלי כי א 'זה נראה כפרי יותר ו-ב') אני עצלן, רעב ואני רוצה לאכול.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
כדי להקפיא: לאפשר את המילוי להתקרר לחלוטין ואז למעלה עם הקרום. מכסים בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומניחים במקפיא.
הסר את פשטידת הסיר מהמקפיא, מברשת עם שטיפת ביצים (1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים או שמנת) ומניח ישירות בתנור f 375 מעלות ואופים עד להשחמה קלה תוססת, 30 עד 45 דקות.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. באמצעות חותך מאפה, בהדרגה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה חלוקי נחל זעירים. צעד זה צריך לקחת 3 או 4 דקות.
קלות להכות את הביצה עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף אותו לתערובת. לאחר מכן, להוסיף מים קרים וחומץ. מערבבים את התערובת יחד עד שהוא רק משולב, ולאחר מכן להסיר חצי הבצק מהקערה. (חלוקת הבצק בחצי תוצאות בשני קרומי עוגה נדיבים למדי. אם אתה רוצה קרום דק יותר, אתה יכול לחלק את הבצק לשלוש קרום.)
מניחים בשקית פלסטיק גדולה (לא חותם) ו מעט שטוח עם מערוך. זה עושה את זה הרבה יותר קל לגלגל את הקרום מאוחר יותר. לאחר השיטוח, לאטום את התיק בחוזקה.
חזור עם החצי השני של הבצק והנח את שקיות הפלסטיק במקפיא. אני אוהב לעשות כמה קבוצות של קרום עוגה בכל פעם כך תמיד יש לי קרום מוכן ללכת.
עבור מתכונים אחרים מאשר פאי סיר זה, להסיר מן התיק ולמקם על משטח מקומח קלות. עם מערוך, להתחיל לגלגל את הבצק מהמרכז, החוצה. להיות עדין וסבלני; זה ייקח קצת זמן כדי לקבל את הבצק התגלגל לחלוטין.
אם אתה חושב התחתון הוא באמת דבק על פני השטח מתחת, להשתמש מרית יפה, חדה כדי לשחרר אותו ומפזרים קצת קמח נוסף על גבי. ואז להפוך אותו כדי לסיים לגלגל. זכור להתגלגל מהמרכז במשיכות בודדות, חיצוניות; לא גלגול קדימה ואחורה.
שוב עם מרית, לשחרר ולהרים את קרום העוגה בזהירות להניח אותו על מחבת עוגה. באמצעות היד שלך, טופס קל את הקרום כך שהוא מתאים בתוך המחבת חופף את הקצוות.
כי זה מהיר וקל, אני פשוט תוחב את הבצק העודף מתחת לטבעת. אז אתה יכול ליישם כל אפקטים דקורטיביים שאתה אוהב עד הקצה. או שאתה יכול להשאיר את זה ברור אם אתה רוצה! רק תגיד לעצמך שזה יותר כפרי ככה!
ממלאים את קרום העוגה במילוי ואופים על פי הוראות מתכון העוגה. לחלופין, עבור קרום אפוי מראש, למלא עם משקולות עוגה (או שעועית פינטו הניח על רדיד אלומיניום) ואופים ב 400 מעלות F עד הזהב, על 10 דקות.