קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פשטידת עוף

פשטידת עוף
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך גבעולי סלרי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוף: להתחיל לשים את העוף בסיר ומכסה אותו במים. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף מן הסיר. שים את העוף בצד כדי להתקרר לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לגרוס את העוף עם 2 מזלגות, שמירה על העצמות. עבור המניה, להחזיר את העצמות לסיר ומרתיחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר את העצמות מהסיר וזרוק.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לעוגת הסיר: כאשר אתה מוכן להשתמש במאפה טימין, להסיר מהמקפיא ולאפשר לו לשבת על הדלפק להפשיר מעט, כ -20 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
התחל על ידי דק קוצץ את הירקות. חותכים את גבעולי הסלרי לרצועות צרות, ולאחר מכן לחתוך בכיוון השני כדי ליצור קוביות בסדר. חזור על תהליך זה עם הגזר, ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
ממיסים את החמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
8
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
לטגן עד הירקות מתחילים להפוך שקוף, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
10
הוסף 2 כוסות של עוף מגורר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
11
מפזרים את הקמח באופן שווה על הירקות והעוף, ומערבבים לשלב. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12
יוצקים את מרק העוף, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקוביית בויון ויין אם משתמשים. הקמח ישתלב עם העוף כדי ליצור רוטב טעים. לאחר מכן, להוסיף את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
יוצקים את הקרם ומערבבים. אפשר לתערובת לבשל על אש נמוכה, להתעבות בהדרגה, על 4 דקות. מתבלים עם הקורנית, המלח והפלפל, ומסירים מהחום. לטעום ולהתאים את התבלינים לפי הצורך. להיות בטוח שזה המלוח כראוי!
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
14
יוצקים את תערובת העוף לתוך מחבת עוגה עמוקה או תבשיל קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
15
מרדדים את pastryso שזה 1 אינץ ' גדול יותר מאשר המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מניחים את הקרום על גבי תערובת העוף וחותכים חריצים קטנים בחלק העליון. לחץ על הקרום בעדינות לתוך הצדדים של המנה לאטום. אני לא דואג על ביצוע קצה מושלם על פשטידת העוף שלי כי א 'זה נראה כפרי יותר ו-ב') אני עצלן, רעב ואני רוצה לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
17
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
כדי להקפיא: לאפשר את המילוי להתקרר לחלוטין ואז למעלה עם הקרום. מכסים בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
הסר את פשטידת הסיר מהמקפיא, מברשת עם שטיפת ביצים (1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים או שמנת) ומניח ישירות בתנור f 375 מעלות ואופים עד להשחמה קלה תוססת, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. באמצעות חותך מאפה, בהדרגה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה חלוקי נחל זעירים. צעד זה צריך לקחת 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
קלות להכות את הביצה עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף אותו לתערובת. לאחר מכן, להוסיף מים קרים וחומץ. מערבבים את התערובת יחד עד שהוא רק משולב, ולאחר מכן להסיר חצי הבצק מהקערה. (חלוקת הבצק בחצי תוצאות בשני קרומי עוגה נדיבים למדי. אם אתה רוצה קרום דק יותר, אתה יכול לחלק את הבצק לשלוש קרום.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים בשקית פלסטיק גדולה (לא חותם) ו מעט שטוח עם מערוך. זה עושה את זה הרבה יותר קל לגלגל את הקרום מאוחר יותר. לאחר השיטוח, לאטום את התיק בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
חזור עם החצי השני של הבצק והנח את שקיות הפלסטיק במקפיא. אני אוהב לעשות כמה קבוצות של קרום עוגה בכל פעם כך תמיד יש לי קרום מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
עבור מתכונים אחרים מאשר פאי סיר זה, להסיר מן התיק ולמקם על משטח מקומח קלות. עם מערוך, להתחיל לגלגל את הבצק מהמרכז, החוצה. להיות עדין וסבלני; זה ייקח קצת זמן כדי לקבל את הבצק התגלגל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
אם אתה חושב התחתון הוא באמת דבק על פני השטח מתחת, להשתמש מרית יפה, חדה כדי לשחרר אותו ומפזרים קצת קמח נוסף על גבי. ואז להפוך אותו כדי לסיים לגלגל. זכור להתגלגל מהמרכז במשיכות בודדות, חיצוניות; לא גלגול קדימה ואחורה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
שוב עם מרית, לשחרר ולהרים את קרום העוגה בזהירות להניח אותו על מחבת עוגה. באמצעות היד שלך, טופס קל את הקרום כך שהוא מתאים בתוך המחבת חופף את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כי זה מהיר וקל, אני פשוט תוחב את הבצק העודף מתחת לטבעת. אז אתה יכול ליישם כל אפקטים דקורטיביים שאתה אוהב עד הקצה. או שאתה יכול להשאיר את זה ברור אם אתה רוצה! רק תגיד לעצמך שזה יותר כפרי ככה!
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
ממלאים את קרום העוגה במילוי ואופים על פי הוראות מתכון העוגה. לחלופין, עבור קרום אפוי מראש, למלא עם משקולות עוגה (או שעועית פינטו הניח על רדיד אלומיניום) ואופים ב 400 מעלות F עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)