קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פשטידת עוף

פשטידת עוף
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך גבעולי סלרי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוף: להתחיל לשים את העוף בסיר ומכסה אותו במים. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף מן הסיר. שים את העוף בצד כדי להתקרר לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לגרוס את העוף עם 2 מזלגות, שמירה על העצמות. עבור המניה, להחזיר את העצמות לסיר ומרתיחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את העצמות מהסיר וזרוק.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לעוגת הסיר: כאשר אתה מוכן להשתמש במאפה טימין, להסיר מהמקפיא ולאפשר לו לשבת על הדלפק להפשיר מעט, כ -20 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
התחל על ידי דק קוצץ את הירקות. חותכים את גבעולי הסלרי לרצועות צרות, ולאחר מכן לחתוך בכיוון השני כדי ליצור קוביות בסדר. חזור על תהליך זה עם הגזר, ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
ממיסים את החמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
לטגן עד הירקות מתחילים להפוך שקוף, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
10
הוסף 2 כוסות של עוף מגורר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
11
מפזרים את הקמח באופן שווה על הירקות והעוף, ומערבבים לשלב. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
יוצקים את מרק העוף, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקוביית בויון ויין אם משתמשים. הקמח ישתלב עם העוף כדי ליצור רוטב טעים. לאחר מכן, להוסיף את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
יוצקים את הקרם ומערבבים. אפשר לתערובת לבשל על אש נמוכה, להתעבות בהדרגה, על 4 דקות. מתבלים עם הקורנית, המלח והפלפל, ומסירים מהחום. לטעום ולהתאים את התבלינים לפי הצורך. להיות בטוח שזה המלוח כראוי!
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
יוצקים את תערובת העוף לתוך מחבת עוגה עמוקה או תבשיל קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
15
מרדדים את pastryso שזה 1 אינץ ' גדול יותר מאשר המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים את הקרום על גבי תערובת העוף וחותכים חריצים קטנים בחלק העליון. לחץ על הקרום בעדינות לתוך הצדדים של המנה לאטום. אני לא דואג על ביצוע קצה מושלם על פשטידת העוף שלי כי א 'זה נראה כפרי יותר ו-ב') אני עצלן, רעב ואני רוצה לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
כדי להקפיא: לאפשר את המילוי להתקרר לחלוטין ואז למעלה עם הקרום. מכסים בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
הסר את פשטידת הסיר מהמקפיא, מברשת עם שטיפת ביצים (1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים או שמנת) ומניח ישירות בתנור f 375 מעלות ואופים עד להשחמה קלה תוססת, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. באמצעות חותך מאפה, בהדרגה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה חלוקי נחל זעירים. צעד זה צריך לקחת 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
קלות להכות את הביצה עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף אותו לתערובת. לאחר מכן, להוסיף מים קרים וחומץ. מערבבים את התערובת יחד עד שהוא רק משולב, ולאחר מכן להסיר חצי הבצק מהקערה. (חלוקת הבצק בחצי תוצאות בשני קרומי עוגה נדיבים למדי. אם אתה רוצה קרום דק יותר, אתה יכול לחלק את הבצק לשלוש קרום.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים בשקית פלסטיק גדולה (לא חותם) ו מעט שטוח עם מערוך. זה עושה את זה הרבה יותר קל לגלגל את הקרום מאוחר יותר. לאחר השיטוח, לאטום את התיק בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
חזור עם החצי השני של הבצק והנח את שקיות הפלסטיק במקפיא. אני אוהב לעשות כמה קבוצות של קרום עוגה בכל פעם כך תמיד יש לי קרום מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
עבור מתכונים אחרים מאשר פאי סיר זה, להסיר מן התיק ולמקם על משטח מקומח קלות. עם מערוך, להתחיל לגלגל את הבצק מהמרכז, החוצה. להיות עדין וסבלני; זה ייקח קצת זמן כדי לקבל את הבצק התגלגל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
אם אתה חושב התחתון הוא באמת דבק על פני השטח מתחת, להשתמש מרית יפה, חדה כדי לשחרר אותו ומפזרים קצת קמח נוסף על גבי. ואז להפוך אותו כדי לסיים לגלגל. זכור להתגלגל מהמרכז במשיכות בודדות, חיצוניות; לא גלגול קדימה ואחורה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
שוב עם מרית, לשחרר ולהרים את קרום העוגה בזהירות להניח אותו על מחבת עוגה. באמצעות היד שלך, טופס קל את הקרום כך שהוא מתאים בתוך המחבת חופף את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
כי זה מהיר וקל, אני פשוט תוחב את הבצק העודף מתחת לטבעת. אז אתה יכול ליישם כל אפקטים דקורטיביים שאתה אוהב עד הקצה. או שאתה יכול להשאיר את זה ברור אם אתה רוצה! רק תגיד לעצמך שזה יותר כפרי ככה!
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
ממלאים את קרום העוגה במילוי ואופים על פי הוראות מתכון העוגה. לחלופין, עבור קרום אפוי מראש, למלא עם משקולות עוגה (או שעועית פינטו הניח על רדיד אלומיניום) ואופים ב 400 מעלות F עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®