פשטידת עוף בקרום כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פאי עוף בקרום כפול. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף כרישה, ו 3 דקות.
מפזרים קמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
לטאטא במרק עוף; להביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
הסר מן החום; מערבבים עוף הבא 5 מרכיבים.
מגלגלים כל גיליון מאפה לתוך מלבן 12-x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להתאים גיליון 1 לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' עמוק צלחת; תערובת עוף כפית לתוך מאפה.
מקום שנותר גיליון מאפה מעל מילוי בכיוון ההפוך של גיליון תחתון; לקפל קצוות תחת, ולחץ עם קוצים של מזלג, איטום לקרום התחתון.
להקציף יחד ביצה 1 כף. מים, ומברשת מעל העוגה.
אופים ב 375 על מתלה תנור נמוך 55 עד 60 דקות או עד השחמה.