פשטידת עוף מיושנת
פשטידת עוף מיושנת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
לגלגל כדור אחד החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה.
מרדדים את הקרום העליון ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב עוף, ירקות, מרק תפוחי אדמה וחלב. מתבלים בפלפל, קורנית, פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה. כיסוי עם קרום העליון. לאטום את הקצוות לחתוך כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד חום זהוב.