קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פשטידת עוף מיושנת

פשטידת עוף מיושנת
פשטידת עוף מיושנת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לגלגל כדור אחד החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
מרדדים את הקרום העליון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
בקערה גדולה, לשלב עוף, ירקות, מרק תפוחי אדמה וחלב. מתבלים בפלפל, קורנית, פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק תפוחי אדמהמרק תפוחי אדמה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה. כיסוי עם קרום העליון. לאטום את הקצוות לחתוך כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה