פשטידת עוף נהדרת של אמא עם ביסקוויט
אם יש לך קמח, מלח ופלפל טחון, מרק עוף דל נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים את הבצל, הסלרי והגזר עד הסלרי והגזר רכים, כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים אפונה, פטרוזיליה, טימין וקמח, ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהקמח מכסה את הירקות ומתחיל לטגן, כ 5 דקות.
לטאטא במרק עוף וחצי, ומבשלים עד שהרוטב סמיך ומבעבע. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור, ומערבבים את בשר העוף.
מעבירים את העוף, הירקות והרוטב לתבנית אפייה בת 2 ליטר. סדר ביסקוויטים על גבי המילוי. בקערה קטנה, להכות חלמון ביצה עם מים; מברשת חלמון ביצה על הביסקוויטים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הביסקוויטים הם חום זהוב ומילוי העוגה מבעבע, 20 עד 25 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.