פשטידת עוף עם גבינה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. ב מחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים גזר, שעועית ירוקה, עוף, מרק, רוטב ומרווה. לבשל עד מבעבע. מערבבים 3/4 כוס הגבינה. כף לתוך ungreased עמוק 2 ליטר תבשיל.
מניחים קרום עוגה מעל תערובת עוף חמה. מקפלים על קצוות כדי להתאים בתוך תבשיל.
חותכים חריצים קטנים על פני קרום עם סכין קילוף.
מפזרים נשאר 1/4 כוס גבינה מעל הקרום; אופים 5 עד 6 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק גבינה מותכת.