פשטידת פיצה אפרסק
פשטידת פיצה אפרסק היא מזנון שמגיש 15. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 169 קלוריות. תמורת 45 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו ג'לי דומדמניות, מייס טחון, קצפת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מילוי פשטידת אפרסק במקפיא ושיטת הקפאת פשטידה, מתכון לפשטידת אפרסק (פשטידת סריג) ופיצה אפרסק ואוכמניות.
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-5 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים היטב. טופחים לתוך 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה; לדקור עם מזלג.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין.
מסדרים פרוסות אפרסק על הקרום. בסיר גדול מערבבים סוכר, עמילן תירס ומאס אם רוצים.
מוסיפים מיץ תפוזים וג'לי; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. להביא לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מסירים מהאש ומצננים מעט, כ-5 דקות. כפית על אפרסקים. מצננים במשך שעה אחת או עד להתייצבות.
מקשטים בקצפת אם רוצים ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.