פשטידת פירות ים
עוגת סיר פירות ים היא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, חצי-חצי, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, לזרוק היטב.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. תערובת שרימפס מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים למחבת, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים מרק וחצי בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת שרימפס, תערובת תפוחי אדמה, בזיליקום ומלח, משליכים בעדינות.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
חותכים פילו מאפה במחצית לרוחב. עבודה עם סדין אחד בלבד בכל פעם, שמירה על הסדינים הנותרים מכוסים במגבת לחה. מעיל צד אחד של כל גיליון עם ספריי בישול, ואת המקום לאורכו, מצופה בצד, על תערובת שרימפס. חזור על ההליך עם הנותרים פילו מאפה, לסירוגין הצבת פילו לרוחב לאורך על צלחת. מקפלים קצוות תחת, ולחץ בעדינות על הצדדים של צלחת אפייה.
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות או עד הזהב.