מתכון פשטידת בשר בקר מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. אם יש לכם חלב, מלח כשר, בשר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת בשר בקר טחון, ו פשטידת רועים עם אטריות בקר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את שמן הזית ו 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, פטריות, שום, חצי מלח, אורגנו. מבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד פטריות רכות רסק עגבניות הפך אדום לבנים, כ 8 דקות יותר. מוסיפים את הבשר, את המרק, את המלח שנותר, את ווסטרשייר, וכמה פלפל, לשבור כל גושים גדולים של בשר, לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רסק עגבניות
ירק
פטריות
גזר
אורגנו
סלרי
שום
פלפל
מרק
בצל
בקר
בשר
מלח
4
מעבירים את הבשר והירקות לתבשיל אובלי 2 ליטר ומפיצים את הפירה מעל, ומשאירים דייר 1/4 אינץ ' מסביב לקצה. הפוך דפוס דקורטיבי על החלק העליון של תפוחי האדמה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח אדמה
מורחים
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
5
מפזרים גבינה, אם משתמשים, נקודה עם כף הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
6
אופים עד תפוחי אדמה חום ומיצים בועה סביב הקצה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
8
שים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים לכסות על ידי כ 1 אינץ ' ולהוסיף את המלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, חשוף, עד תפוחי האדמה רכים אבל לא רגשני, על 15 דקות. יחד עם זאת, לשלב את החלב והחמאה בסיר קטן וחם על אש נמוכה עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
מים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
10
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר. לזרוק את תפוחי האדמה על חום בינוני עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את תערובת החלב המחוממת ומועכים את תפוחי האדמה עד מעט עבה, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.