פשטידת רועים
גשו לסופר וקנו תערובת תבלינים לרוטב חום, תפוחי אדמה חמאתיים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל ו sauté עד פטריות חומות, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת פטריות לקערה.
מוסיפים כבש ושום לאותו מחבת. Sauté מעל חום בינוני גבוה עד כבש הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות. החזר תערובת פטריות למחבת.
מערבבים ברוטב תיבול ו 1 1/2 כוסות מים. להפחית את החום ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
הוסף אפונה; מבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות יותר.
מערבבים ב 3 כפות פטרוזיליה; העונה בנדיבות עם פלפל שחור טחון טרי.
העברת תערובת טלה לתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'. מחית תפוחי אדמה בכפית מעל, כיסוי לחלוטין.
אופים עוגה עד מחומם דרך, כ -15 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה.