עוגת הרועה תרנגול ההודו המותאמת אישית של בקה דורשת 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם קמח, תפוחי אדמה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת רועים בהזמנה אישית של בקה, פשטידת רועים, ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!).
הוראות
1
מרתיחים תפוחי אדמה עד רך. מחית עם 3 כפות חמאה או מרגרינה וחלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מטגנים בצל וגזר בשמן זית עד רך. מוסיפים תרנגול הודו טחון, פטרוזיליה, קורנית ושום. לאחר טורקיה הוא כמעט השחמה שבור, להוסיף קישואים ופטריות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הודו טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
3
ניקוז. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
מחלקים תערובת בשר לשני קרומי פאי מחיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חיטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מפזרים גבינה על בשר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
פזר שעועית ירוקה על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מורחים תפוחי אדמה על כל עם מרית; מחית תפוחי אדמה לפעול כמו קרום העליון. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד תפוחי אדמה יש השחמה מעט.