פשטידת רועים בסטקייה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה איידהו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת רועים בסטקייה, עוגת הרועים של רייצ'ל ריי - 30 דקות ארוחה, ו פשטידת רועים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מים העונה עם מלח ומרתיחים תפוחי אדמה עד במכרז, 12 to15 דקות. שים לב: שמור מצקת של מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מחממים מחבת עם צדדים גבוהים מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, חצי סיבוב של המחבת והבייקון. בייקון פריך ולהסיר צלחת מרופדת מגבת נייר.
מוסיף סינטה למחבת caramelize הבשר, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד למכרז, 6 עד 7 דקות יותר ואז מתבלים במלח ופלפל.
בעוד בשר מבשל סיר רוטב קטן על אש בינונית וחמאה להמס, לטאטא את הקמח לתוך חמאה, לבשל 2 דקות ולאחר מכן לטאטא מלאי בשר לתוך קמח, להוסיף ווסטרשייר ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לעבות 6 עד 7 דקות.
יוצקים רוטב על בשר ולהפעיל את broiler.
מזג חלמון ביצה על ידי להכות אותו עם מי בישול תפוחי אדמה עמילניים.
מקום סחוט תפוחי אדמה בחזרה לתוך הסיר אתה מבושל בהם כדי לייבש אותם קצת. מחית תפוחי אדמה עם חלמון ביצה שמנת חמוצה ואז לקפל גבינה כחולה מתפוררת עירית. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל ומתפשטים על גבי הבשר בשכבה זוגית.
מקשטים את תפוחי האדמה עם פפריקה ומניחים תחת ברוילר לפריך ולשטוף את תפוחי האדמה, 2 עד 3 דקות. פירורים בייקון שמורות מעל.
מגישים מיד היישר מהמחבת החמה.