פשטידת רועים משאריות צלי בקר ופירה.
פשטידת רועים משאריות צלי בקר ופירה דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 572 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, חמאה, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מתכונים דומים: פשטידת רועים AKA איך להשתמש את שאריות פירה, פשטידת רועים עם שאריות פירה., ו שאריות מרק רוסטביף (שאריות סטייק מדי!).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, בצל מטגן ב 2 כפות חמאה.
מוסיפים צלי ומבשלים עד להשחמה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים בסיר, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה. מבשלים כ 15 דקות או עד מזלג מכרז.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערת ערבוב. שוט תפוחי אדמה עם מיקסר חשמלי, ערבוב עד חלקה למדי. אל תכה אותם יותר מדי, כמה גושים זה נחמד.
מוסיפים 1/2 כוס חלב מחומם, חמאת מקל 1, ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שוט שוב עד מעורב. התאם עובי על ידי הוספת חלב יותר, אם תרצה בכך.
מערבבים ביסקוויט 1/2 כוסות חלב. התמהיל צריך להיות דק יותר מזה של תערובת ביסקוויט רגילה אבל לא נוזלי.
תרסיס 9 על 9 על ידי מחבת 2 אינץ ' (או כל תבשיל קדרה דומה) עם ספריי בישול.
שכבה מחית תפוחי אדמה באמצע הדרך את הצדדים של המנה. לאחר מכן, מורחים שכבה של תירס או ירקות מעורבים על גבי תפוחי האדמה. לאחר מכן מוסיפים את השכבה של צלי ובצל עם רוטב.
יוצקים את תערובת הביסקוויט על הבשר. להמיס 4 כפות של חמאה טפטוף מעל.
אופים במשך כ 35 עד 45 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.