מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמון טחון, מלח, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום, פיצה קרום כרובית עם בשר טחון וזיתים ירוקים, ו טאקו בקר טחון תירס כחול (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל בצל, סלרי, פלפל מתוק, פלפל jalapeo, ושום בשמן חם על 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מהחום ולנקז את השומן.מערבבים עגבניות מנוקזות, חומץ בלסמי, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/2 מלח כפית, ואת האדום כתוש pepper.In קערה גדולה, לשלב בשר טחון, פירורי לחם, ותערובת בצל-עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
3
מורחים תערובת בשר באופן שווה באפייה מרובעת 2 ליטר ungreased dish.In אותה קערה, לשלב ביצים, חלב, קמח, ואת 1/4 כפית מלח; להכות עם חוט להקציף עד חלקה.מערבבים תירס ובצל ירוק.כפית באופן שווה על שכבת בשר.