מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמון טחון, מלח, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום, פיצה קרום כרובית עם בשר טחון וזיתים ירוקים, ו טאקו בקר טחון תירס כחול (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל בצל, סלרי, פלפל מתוק, פלפל jalapeo, ושום בשמן חם על 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולנקז את השומן.מערבבים עגבניות מנוקזות, חומץ בלסמי, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/2 מלח כפית, ואת האדום כתוש pepper.In קערה גדולה, לשלב בשר טחון, פירורי לחם, ותערובת בצל-עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
(מומלץ: קטלינה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים תערובת בשר באופן שווה באפייה מרובעת 2 ליטר ungreased dish.In אותה קערה, לשלב ביצים, חלב, קמח, ואת 1/4 כפית מלח; להכות עם חוט להקציף עד חלקה.מערבבים תירס ובצל ירוק.כפית באופן שווה על שכבת בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים, חשוף, בתנור 177° כ 40 דקות או עד שכבת תירס הוא רק להגדיר שכבת בשר כבר לא ורוד.