פשטידת תירס עם קרום בקר טחון
מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמון טחון, מלח, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום, פיצה קרום כרובית עם בשר טחון וזיתים ירוקים, ו טאקו בקר טחון תירס כחול (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בצל, סלרי, פלפל מתוק, פלפל jalapeo, ושום בשמן חם על 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולנקז את השומן.מערבבים עגבניות מנוקזות, חומץ בלסמי, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/2 מלח כפית, ואת האדום כתוש pepper.In קערה גדולה, לשלב בשר טחון, פירורי לחם, ותערובת בצל-עגבניות.
מורחים תערובת בשר באופן שווה באפייה מרובעת 2 ליטר ungreased dish.In אותה קערה, לשלב ביצים, חלב, קמח, ואת 1/4 כפית מלח; להכות עם חוט להקציף עד חלקה.מערבבים תירס ובצל ירוק.כפית באופן שווה על שכבת בשר.
אופים, חשוף, בתנור 177° כ 40 דקות או עד שכבת תירס הוא רק להגדיר שכבת בשר כבר לא ורוד.
תן לעמוד במשך 10 דקות; לחתוך לחלקים לשרת.