קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

סלט עדשים אורזו מנטה ופטה

סלט עדשים אורזו מנטה ופטה
סלט עדשים אורזו מנטה ופטה דורש בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 342 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 68%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קופטה עדשים עם אורזו ופטה, סלט סלק מנטה, פטה ובורגול, ו סלט מנטה גזר, פיסטוק ופטה.

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, בערך 8 עד 10 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מעבירים פסטה לקערה גדולה ומערבבים פנימה 1 כף שמן זית; מכסים ומכניסים למקרר עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים עדשים לסיר קטן, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים רכות, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסננים ומניחים בצד להתקרר.
6
שלב את שארית שמן הזית, החומץ והשום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוציאים פסטה מהמקרר; מוסיפים עדשים, תערובת שמן, זיתים, גבינת פטה, בצל אדום, נענע ושמיר; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת פטהגבינת פטה
בצל אדוםבצל אדום
עדשיםעדשים
זיתיםזיתים
פסטהפסטה
שמירשמיר
מנטהמנטה
שמן בישולשמן בישול

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. כרמי עמק וילמט דיז ' ון שיבוט שרדונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
וילמט עמק הכרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה
וילמט עמק הכרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה
האף נפתח בניחוחות של לימון, אגס, אגוזי לוז ודבש. הזר עובר ללגימה שמנת בעלת גוף בינוני המציעה טעמים של תפוז, שמנת מתוקה, וניל, קרמל וציפורן. איזון החומציות משאיר את היין מרענן, עם גימור מתמשך ואידיאלי לזיווג אוכל.התאימו עם מנות פירות ים עשירות כמו שרימפס בגריל או סקמפי פירות ים, פשטידת סיר עוף או מרקים שמנת, מנות אורז או תפוחי אדמה, סלטים טריים עם ויניגרט וגבינות קשות כמו צ ' דר לבן מיושן.