קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צ'אר ארקטי בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה

צ'אר ארקטי בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה
צרבת ארקטית בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 44 גרם חלבון , 52 גרם שומן , ובסך הכל 740 קלוריות . תמורת 5.17$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה הוא טעים ומשביע. אם יש לכם בייקון, שמן קנולן, פילה של פחם ארקטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. נסו בשר ארקטי, אורז שחור וכרוב נאפה , סלמון קריספי עם כרוב נאפה , וטוסטאדות ציפורן ארקטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לכרוב המטוגן בחמאה: מבשלים את הבייקון בסיר גדול עם דפנות גבוהות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד שהוא פריך, כ-12 דקות. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
רצועות בייקון חתוך עבה, קצוץרצועות בייקון חתוך עבה, קצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את החמאה לאותה מחבת, ואחריה את הבצלים. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתקרמל, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את היין, החומץ והכרוב. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסירים את המכסה מהכרוב וממשיכים בבישול עד שכל הנוזלים מתאדים. מערבבים את הבייקון הפריך לתוך הכרוב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
לפחם הארקטי: הסוד לעור פריך הוא חוסר לחות. השאר את הדג שלך חשוף במקרר 10 עד 15 דקות להתייבש. לאחר מכן יבשו את הדג במגבת נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
7
מחממים מחבת מברזל יצוק או מחבת סוטאז' עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הוסף מספיק שמן לציפוי. כשהשמן חם, אבל לא מעשן, מניחים את הפילטים עם העור כלפי מטה במחבת, מבשלים בקבוצות במידת הצורך. בעזרת החלק האחורי של מרית, לחץ חזק על הפילטים למשך 20 שניות לפחות כדי להבטיח שלכל העור יש מגע מלא עם תחתית התבנית. זה יעזור להשיג את העור הפריך ביותר האפשרי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
ממשיכים לבשל עד שהבשר מתבשל ונשאר רק מעט ורוד, 5 עד 6 דקות. העור צריך להתרחק מתחתית התבנית. במידת הצורך, השתמש במרית כדי לשחרר את העור לפני ההיפוך. הופכים את הדג וממשיכים לבשל עוד 30 שניות עד דקה אחת לפני שמעבירים לצלחת למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מסירים בעדינות את עור הדג בעזרת סכין חיתוך ומניחים את העור בחזרה לתבנית, עם צד הבשר כלפי מטה. מטגנים עוד 1 עד 2 דקות על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מעבירים לרשת או לצלחת מרופדת במגבת נייר, ואז הוא יתקשה כמו דג צ'יפס סופר קריספי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
12
מגישים את הפחם הארקטי הפריך על הכרוב המטוגן בחמאה ומעליו את עור הדג הפריך.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
הערת הטבח: הסרת עור הדג המטוגן לרשת תעזור לו להתקשות על ידי מתן לאוויר לזרום סביבו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים