צ'יפס פולנטה עם מטבל גבינה כחולה
צ'יפס פולנטה עם מטבל גבינה כחולה הוא מתכון צמחוני לביוב -לקטו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -10 גרם חלבון , 24 גרם שומן , וסך של 377 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-15 מנות. תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . אדם אחד התרשם ממתכון זה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש גבינה, מלח, שמן קנולן וקמח. הוא מושלם לסופרבול . עם ציון spoonacular של 42% , מנה זו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno - מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר , פולנטה אפויה עם גבינת ריקוטה , וניוקי פולנטה עם כרוב סבוי וגבינה .
הוראות
בסיר הולנדי, הביאו לרתיחה את החלב, המים, החמאה, המלח והפלפל. הנמיכו את האש לרתיחה עדינה; הוסיפו לאט לאט את קמח התירס תוך כדי ערבוב. בשלו וערבבו בעזרת כף עץ במשך 15-20 דקות או עד שהפולנטה מסמיכה ומתנתקת בצורה חלקה מדפנות המחבת.
מערבבים פנימה את גבינת הגאודה, הבזיליקום והטימין.
מורחים לתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'. מקררים למשך שעה.
בינתיים, בקערה קטנה, ערבבו את המיונז, הגבינה הכחולה וגבינת השמנת; מקררים עד להגשה.
חותכים את הפולנטה לרצועות בגודל 3-1/4 אינץ' x 1/2 אינץ'.
מניחים קמח בקערה שטוחה. טובלים את הפולנטה בקמח; מנערים עודפים.
במחבת גדולה, טגנו את הפולנטה בשמן במנות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד להזהבה.