צ'אודר חורף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו צ'אודר חורפי. מתכון זה מכין 5 מנות עם 200 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך חורף אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו מרק ירקות חורף מיושן, בורשט חורף חם ליום חורף קר, ו עוגת פירות חורף: יום הפאי האחרון שלי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את תפוחי האדמה, הבצל והמים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-12 דקות או עד שהם רכים. אין לנקז. מחית תפוחי אדמה (תערובת לא תהיה חלקה). מערבבים פנימה את מלח הבצל, הפלפל, המלח והרוטב החם; מניחים בצד.
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו חזיר ונבטי בריסל למשך 5-6 דקות או עד שהנבטים רכים. מערבבים לתערובת תפוחי האדמה.
מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5-6 דקות או עד שהם מחוממים, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים בהדרגה 1/2 כוס גבינה; מבשלים 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.