צ'אודר תירס בסגנון קנדי
סגנון צ'אודר תירס קנדי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. . אם יש לך חלב, תירס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סרטן בסגנון תאילנדי & מרק תירס, מרק צדפות קנדי שמנת, ו בשר טחון בסגנון קנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, על 5 דקות.
הסר בייקון לצלחת; לשפוך את כמחצית שומן החזיר. מערבבים גזר, סלרי, עלה דפנה לתוך אותה מחבת; לבשל ומערבבים ירקות עד שהתרכך מעט, על 5 דקות.
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך; מקציפים בקמח. לאט לטאטא בחלב, להביא לרתיחה, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד מעט מעובה, כ 5 דקות.
קותלי חזיר מתפוררים. מערבבים בייקון, תפוחי אדמה, תירס, פפריקה, ותערובת ירקות לתוך תערובת חלב. מרק מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות.