קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

ניוקי עם רוטב וודקה שמנת

ניוקי עם רוטב וודקה שמנת
ניוקי עם רוטב וודקה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רוטב שמנת וודקה, פסטה ברוטב וודקה שמנת, ו ריגטוני עם פנקטן ורוטב וודקה-שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הניוקי: מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול. מכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ניוקיניוקי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים מלח ומביאים את המים לרתיחה בחום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
3
מסננים את תפוחי האדמה. כאשר הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ואז להעביר אותם דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה, גבינה ותפוחי אדמה חמים. לעבוד את התערובת עד שהוא הופך בצק חלק, ולאחר מכן לשלב את עשבי תיבול. טופס את הבצק לתוך 2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל כל כדור של בצק לתוך " חבל "על 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים את "חבלים" לחתיכות 3/4 אינץ'. מסדרים את הניוקי על תבנית אפייה מקומטת קלות. (אתה יכול להקפיא את הניוקי בשלב זה ולהשתמש ישר מן המקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
זמן קצר לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כך שהמים שומרים על רתיחה פעילה. עבודה בקבוצות קטנות, טיפה ניוקי לתוך המים. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת ולנקז באופן מלא במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
סירסיר
8
כדי להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
10
מוסיפים את הוודקה, השמנת ורוטב העגבניות ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, בין 2 ל-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קרםקרם
וודקהוודקה
11
מיד לפני ההגשה, להוסיף את הניוקי לרוטב וחום, ערבוב בעדינות למעיל. כפית את הניוקי לתוך קערות חמות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מחית עגבניות שלמות ללא הנוזל שלהם בטחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
13
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיף את עגבניות מחית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
15
מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב מרוכז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
16
הסר את בזיליקום להכניס למקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.