ניוקי עם רוטב וודקה שמנת
ניוקי עם רוטב וודקה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רוטב שמנת וודקה, פסטה ברוטב וודקה שמנת, ו ריגטוני עם פנקטן ורוטב וודקה-שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הניוקי: מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול. מכסים במים.
מוסיפים מלח ומביאים את המים לרתיחה בחום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, על 35 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה. כאשר הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ואז להעביר אותם דרך טחנת מזון.
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה, גבינה ותפוחי אדמה חמים. לעבוד את התערובת עד שהוא הופך בצק חלק, ולאחר מכן לשלב את עשבי תיבול. טופס את הבצק לתוך 2 כדורים.
על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל כל כדור של בצק לתוך " חבל "על 1/2 אינץ' עבה.
חותכים את "חבלים" לחתיכות 3/4 אינץ'. מסדרים את הניוקי על תבנית אפייה מקומטת קלות. (אתה יכול להקפיא את הניוקי בשלב זה ולהשתמש ישר מן המקפיא.)
זמן קצר לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כך שהמים שומרים על רתיחה פעילה. עבודה בקבוצות קטנות, טיפה ניוקי לתוך המים. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת ולנקז באופן מלא במסננת.
כדי להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים.
מוסיפים את הוודקה, השמנת ורוטב העגבניות ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, בין 2 ל-3 דקות.
מיד לפני ההגשה, להוסיף את הניוקי לרוטב וחום, ערבוב בעדינות למעיל. כפית את הניוקי לתוך קערות חמות ומגישים.
מחית עגבניות שלמות ללא הנוזל שלהם בטחנת מזון.
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב מרוכז, כ -25 דקות.
הסר את בזיליקום להכניס למקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.