קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'אודרס

צ'אודרס
Chowders יכול להיות רק המרק אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלה דפנה מיובאים, נוזלי, חזיר מלח blanchedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מטגנים את בשר החזיר או חתיכות בייקון לאט עם החמאה בסיר גדול במשך 5 דקות, או עד חתיכות להתחיל חום. מערבבים את הבצל ואת עלה דפנה; מכסים, ומבשלים לאט 8 עד 10 דקות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים שומן ומערבבים קרקרים או פירורי לחם לבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לכריכהלכריכה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים את הנוזל; מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, מכוסה באופן רופף, במשך 20 דקות בערך, עד שתפוחי האדמה רכים. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל לבן, ובסיס המרק מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
עבור כ 2 1/2 ליטרים, המשרתים 6 כדי
2
לשפשף ולספוג 24 צדפות קשיחות בגודל בינוני. קיטור אותם במשך 3 עד 4 דקות בסיר גדול מכוסה היטב עם מים כוס 1, עד רובם נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר את הצדפות הפתוחות; לכסות, קיטור את השאר עוד דקה בערך. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. לקטוף בשר מן הפגזים, ולאחר מכן decant אידוי נוזלי בזהירות רבה, כך שכל החול נשאר בסיר; כוללים את הנוזל מהביל צדפות כחלק בסיס צ ' אודר. בינתיים, לרכך את בשרי הצדפות במעבד מזון או לקצוץ ביד. מקפלים אותם לבסיס מרק המוגמר. ממש לפני ההגשה, חום אל מתחת לרתיחה - כך הצדפות לא לבשל יתר על המידה ולהקשיח. מקפלים קצת שמנת כבדה או שמנת חמוצה אם אתה רוצה; רזה עם חלב במידת הצורך, תיבול נכון, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
כדי להכין צדפות: לשפשף אחד בכל פעם תחת מים זורמים, להשליך כל כי הם סדוקים, פגום, או לא סגור היטב. משרים 30 דקות באגן של מים מלוחים (1/3 כוס מלח לכל 4 ליטרים מים). הרם החוצה, ואם יותר מכמה גרגרי חול להישאר באגן, לחזור. מקררים, מכוסים במגבת לחה. זה חכם להשתמש בהם בתוך יום או יומיים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
הכן את בסיס מרק דגים באמצעות מלאי דגים,ו / או עוף אור, וחלב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
חותכים לחתיכות 2 אינץ 2 עד 2 1/2 קילו של דגים רזים חסרי עור, ללא עצמות, כגון בקלה, האדוק, הליבוט, monkfish, או בס ים, כל סוג אחד או תערובת.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
SeabassSeabass
האדוק.האדוק.
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
הוסף לבסיס מרק המוגמר ומבשל 2 עד 3 דקות, רק עד דגים הוא אטום קפיצי. נכון תיבול, ומעל כל מנה, אם תרצה, עם כפית של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
הכן את בסיס מרק באמצעות 6 כוסות של ציר עוף קל וחלב. מערבבים 3 כוסות או כך של תירס מגורר טרי לתוך הבסיס המוגמר, הוספת, אם תרצה, 2 פלפלים ירוקים ו/או אדומים קצוצים בסדר ומטוגנים בקצרה בחמאה. להביא את המבשל במשך 2 עד 3 דקות; תיבול נכון, העליון כל מנה, אם תרצה, עם כפית של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תירס טריתירס טרי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1
הכן את בסיס מרק באמצעות 6 כוסות של ציר עוף קל וחלב. מערבבים 3 כוסות או כך של תירס מגורר טרי לתוך הבסיס המוגמר, הוספת, אם תרצה, 2 פלפלים ירוקים ו/או אדומים קצוצים בסדר ומטוגנים בקצרה בחמאה. להביא את המבשל במשך 2 עד 3 דקות; תיבול נכון, העליון כל מנה, אם תרצה, עם כפית של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תירס טריתירס טרי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מהמהדורה בכריכה קשה. קטע מתוך חוכמת המטבח של ג ' וליה מאת Julia Child Copyright (c) 2000 מאת Julia Child.ג 'וליה צ' יילד נולדה בפסדינה, קליפורניה. היא סיימה את לימודיה בקולג 'סמית' ועבדה עבור OSS במהלך מלחמת העולם השנייה; לאחר מכן היא גרה בפריז, למדה בקורדון בלו, ולימדה בישול עם סימון בק ולואיסט ברתול, איתה כתבה את הכרך הראשון של מאסטרינג לאמנות הבישול הצרפתי (1961). ב-1963 השיקה Wgbh את סדרת הטלוויזיה "השף הצרפתי", שהפכה את ג 'וליה צ' יילד לסלבריטי לאומי, וזכתה בפרס פיבודי ב-1965 ובאמי ב-1966; תוכניות הטלוויזיה הציבוריות הבאות היו "Julia Child & Company" (1978), "Julia Child & More Company" (1980); שתיהן היו מלוות בספרי בישול--ו - "Dinner at Julia 's" (1983), ואחריהן "Cooking with Master Chefs" (1993), עם שפים של ג 'וליה קיטצ' ן (1993). (1995), ושיתוף הפעולה שלה עם ז ' אק פפין, "julia and jacques cooking at Home" (1999). המהדורה לציון 40 שנה לאמנות הבישול הצרפתי, כרך 1 יצא לאור בשנת 2001.אלכס פראוד 'יום הוא אחיינו של ג' וליה. כתב עצמאי, העיתונאות שלו הופיעה בניו יורק טיימס, בניו יורקר, ואניטי פייר, זמן ואנשים. הוא המחבר של משחק התא ואת המחבר השותף (עם מייקל צ ' רקסקי) של מוזהר. הוא גר בברוקלין, ניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק