צ'אודרס
Chowders יכול להיות רק המרק אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלה דפנה מיובאים, נוזלי, חזיר מלח blanchedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מטגנים את בשר החזיר או חתיכות בייקון לאט עם החמאה בסיר גדול במשך 5 דקות, או עד חתיכות להתחיל חום. מערבבים את הבצל ואת עלה דפנה; מכסים, ומבשלים לאט 8 עד 10 דקות, עד הבצל רך.
מסננים שומן ומערבבים קרקרים או פירורי לחם לבצל.
יוצקים את הנוזל; מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, מכוסה באופן רופף, במשך 20 דקות בערך, עד שתפוחי האדמה רכים. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל לבן, ובסיס המרק מוכן.
עבור כ 2 1/2 ליטרים, המשרתים 6 כדי
לשפשף ולספוג 24 צדפות קשיחות בגודל בינוני. קיטור אותם במשך 3 עד 4 דקות בסיר גדול מכוסה היטב עם מים כוס 1, עד רובם נפתחו.
הסר את הצדפות הפתוחות; לכסות, קיטור את השאר עוד דקה בערך. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. לקטוף בשר מן הפגזים, ולאחר מכן decant אידוי נוזלי בזהירות רבה, כך שכל החול נשאר בסיר; כוללים את הנוזל מהביל צדפות כחלק בסיס צ ' אודר. בינתיים, לרכך את בשרי הצדפות במעבד מזון או לקצוץ ביד. מקפלים אותם לבסיס מרק המוגמר. ממש לפני ההגשה, חום אל מתחת לרתיחה - כך הצדפות לא לבשל יתר על המידה ולהקשיח. מקפלים קצת שמנת כבדה או שמנת חמוצה אם אתה רוצה; רזה עם חלב במידת הצורך, תיבול נכון, ומגישים.
כדי להכין צדפות: לשפשף אחד בכל פעם תחת מים זורמים, להשליך כל כי הם סדוקים, פגום, או לא סגור היטב. משרים 30 דקות באגן של מים מלוחים (1/3 כוס מלח לכל 4 ליטרים מים). הרם החוצה, ואם יותר מכמה גרגרי חול להישאר באגן, לחזור. מקררים, מכוסים במגבת לחה. זה חכם להשתמש בהם בתוך יום או יומיים.
הכן את בסיס מרק דגים באמצעות מלאי דגים,ו / או עוף אור, וחלב.
חותכים לחתיכות 2 אינץ 2 עד 2 1/2 קילו של דגים רזים חסרי עור, ללא עצמות, כגון בקלה, האדוק, הליבוט, monkfish, או בס ים, כל סוג אחד או תערובת.
הוסף לבסיס מרק המוגמר ומבשל 2 עד 3 דקות, רק עד דגים הוא אטום קפיצי. נכון תיבול, ומעל כל מנה, אם תרצה, עם כפית של שמנת חמוצה.
הכן את בסיס מרק באמצעות 6 כוסות של ציר עוף קל וחלב. מערבבים 3 כוסות או כך של תירס מגורר טרי לתוך הבסיס המוגמר, הוספת, אם תרצה, 2 פלפלים ירוקים ו/או אדומים קצוצים בסדר ומטוגנים בקצרה בחמאה. להביא את המבשל במשך 2 עד 3 דקות; תיבול נכון, העליון כל מנה, אם תרצה, עם כפית של שמנת חמוצה.
הכן את בסיס מרק באמצעות 6 כוסות של ציר עוף קל וחלב. מערבבים 3 כוסות או כך של תירס מגורר טרי לתוך הבסיס המוגמר, הוספת, אם תרצה, 2 פלפלים ירוקים ו/או אדומים קצוצים בסדר ומטוגנים בקצרה בחמאה. להביא את המבשל במשך 2 עד 3 דקות; תיבול נכון, העליון כל מנה, אם תרצה, עם כפית של שמנת חמוצה.
מהמהדורה בכריכה קשה. קטע מתוך חוכמת המטבח של ג ' וליה מאת Julia Child Copyright (c) 2000 מאת Julia Child.ג 'וליה צ' יילד נולדה בפסדינה, קליפורניה. היא סיימה את לימודיה בקולג 'סמית' ועבדה עבור OSS במהלך מלחמת העולם השנייה; לאחר מכן היא גרה בפריז, למדה בקורדון בלו, ולימדה בישול עם סימון בק ולואיסט ברתול, איתה כתבה את הכרך הראשון של מאסטרינג לאמנות הבישול הצרפתי (1961). ב-1963 השיקה Wgbh את סדרת הטלוויזיה "השף הצרפתי", שהפכה את ג 'וליה צ' יילד לסלבריטי לאומי, וזכתה בפרס פיבודי ב-1965 ובאמי ב-1966; תוכניות הטלוויזיה הציבוריות הבאות היו "Julia Child & Company" (1978), "Julia Child & More Company" (1980); שתיהן היו מלוות בספרי בישול--ו - "Dinner at Julia 's" (1983), ואחריהן "Cooking with Master Chefs" (1993), עם שפים של ג 'וליה קיטצ' ן (1993). (1995), ושיתוף הפעולה שלה עם ז ' אק פפין, "julia and jacques cooking at Home" (1999). המהדורה לציון 40 שנה לאמנות הבישול הצרפתי, כרך 1 יצא לאור בשנת 2001.אלכס פראוד 'יום הוא אחיינו של ג' וליה. כתב עצמאי, העיתונאות שלו הופיעה בניו יורק טיימס, בניו יורקר, ואניטי פייר, זמן ואנשים. הוא המחבר של משחק התא ואת המחבר השותף (עם מייקל צ ' רקסקי) של מוזהר. הוא גר בברוקלין, ניו יורק.