פריך Chatham Bluefish עם מאק צ'וקס נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. אם יש לך סלרי, פילה bluefish, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו מק צ'ו., מק צ'ו., ו מק צ'ו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל, פלפל, סלרי, jalapeo, ושום למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 7 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים תירס ופפריקה; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.