צ'אטני גזר ג' ינג'י
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני תבלינים, אז נסו צ'אטני גזר ג' ינג'י. מתכון זה מכין 36 מנות עם 78 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם שורש ג'ינג'ר, סוכר, תפוזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צ'אטני גזר-צ' אטני בצל גזר לאידלי דוסה-צ'אטני דרום הודי, צ'אטני בוטנים גזר-גזר פאלי פצ' אדי-צ'אטני דרום הודי לאידלי דוסה, ו צ'אטני אפרסק ג' ינג'י.
הוראות
מניחים גזר בתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים מאוד.
מסננים גזר; מחית במעבד מזון.
בעזרת קולפן ירקות מוציאים את הקליפה מהתפוזים ומחצית הלימון; חותכים את הקליפה לרצועות צרות וארוכות.
הסר את הקליפה שנותרה מהלימון ואת החבית הלבנה מלימון ותפוזים; פורסים דק פירות, זורקים זרעים.
מניחים תבליני כבישה על עובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
מוסיפים את הסוכר, החומץ וקליפות ההדרים; מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות. מערבבים גזר ופירות פרוסים. מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות, תוך ערבוב תדיר. מחק שקית תבלינים. מערבבים פנימה את רוטב הקוקוס, הג ' ינג ' ר והפלפל.
מצקת בזהירות צ 'אטני חם לצנצנות חצי ליטר חמות ומשאירה 1/2 אינץ'. מרחב-ראש.
הסר בועות אוויר; נגב חישוקים והתאם מכסים. תהליך במשך 10 דקות בתוך פחית מים רותחים.