צ'ופ סואי.
צ'ופ סואי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צ'ופ סואי., צ'ופ סואי., ו "צ' ופ סואי של קן הום".
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מברשת תבנית אפייה ואת עורות wonton קלות משני הצדדים עם 2 כפיות שמן. מתבלים במלח ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד להשחמה ופריך.
העברה למתקן קירור ושמורה.
במחבת כבדה גדולה או ווק, מחממים את 1 כף הנותרים של שמן קנולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את בצל ירוק, שום, כרוב, סלרי, נבטים במבוק, פטריות ומטגנים עד כרוב רך ונבול, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הסוכר, 3/4 כוס מרק העוף, רוטב סויה ושמן שומשום ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את תערובת השרי-קורנפלור, ואם התערובת קצת יבשה, תוספת 1/4 כוס עוף.
מוסיפים את תרנגול ההודו או העוף ומחממים דרכו.
מגישים את צ ' ופ סואי מעל אורז חום מבושל העליון עם זרעי שומשום ועורות wonton מרוסק שמורות.