תוצרת בית Choucroute גארני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1150 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פרקי אצבעות חזיר מומלחים, בייקון, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריזלינג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בסוף הקציר ריזלינג סורבה עם פירות יער כקינוח. נסו Choucroute גארני, Choucroute גארני, ו Choucroute גארני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים יין, ציר עוף, ו 2 כוסות מים לתנור ההולנדי; מערבבים לשלב.
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
שכב שטף סחוט על גבי תערובת בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
הוסף מספיק מים קרים כדי להביא נוזל עד 1 אינץ ' מתחת כרוב כבוש. מכסים, מגבירים את החום לגבוה, ומביאים נוזלים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל בבית רתיחה חזקה במשך 1 1/2 שעות.