קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה

צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו ותפוחי אדמה פריטטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 386 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה, כרוב צ'וריסו ופריטטה בטטה, ו Chard & Chorizo פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. in מחבת 8 אינץ ' ovenproof, שמן זית חם על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים תפוחי אדמה בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד רך קל השחמה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מעבירים תפוחי אדמה לצלחת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף. שמן, הזמנת 2 כפית., ולהוסיף בצל וצ ' וריסו למחבת. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשל, לשבור צ 'וריסו עם כף עץ, עד בצל הוא שקוף צ' וריסו מבושל דרך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לצלחת עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
יוצקים שמורות 2 כפית. שמן בחזרה למחבת מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להקציף ביצים עם מלח ופלפל עד בשילוב טוב. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה ושופכים בחזרה למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הביצה מתחילה להגדיר אבל העליון נשאר רך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים עד לראש פריטטה מוגדר, 5 עד 8 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהתנור ולתת לעמוד 5 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.