צ'וריסו טקיטוס
המתכון צ'וריסו טקיטוס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 304 קלוריות. אם יש לכם שמנת, סלסה שמנמנה, גבינת צ'דר קלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סלסת תות קינוח כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. נסו לשון בקר, צ'וריסו וטקיטו תפוחי אדמה עם גוואקמולי עגבניות, טאקיטוס או פלאוטאס דה פולו (טאקיטוס עוף או פלוטות), ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו-תפוחי אדמה פריכים עם בצל פנינה ושום שלם עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס במחבת גדולה, מטגנים נקניק על אש בינונית עד להשחמה, כ -6 דקות.
מסננים 1/4 כוס שמן מנקניק מבושל. הניחו את הנקניק בצד להתקרר. מערבבים סלסה וגבינה לנקניק במחבת.
מניחים טורטיה 1 על משטח עבודה נקי. כף 1/4 כוס מתערובת הנקניקיות במרכז הטורטייה. מקפלים טורטיה לשניים ואז מגלגלים. מאובטח עם קיסמים.
מניחים על דף עוגיות מכוסה בנייר כסף. חזור 5 פעמים.
אופים עד שהמילוי חם והטורטייה פריכה וחומה זהובה, בערך 18 דקות.
חותכים טקיטו לשניים לרוחב.
מגישים חם עם גוואקמולי ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.