צ'וריסו ממולא חלפיניו פופרס עם מחית תירס מתוק
צ'וריסו ממולא Jalapeno Poppers עם מחית תירס מתוק עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 820 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, נקניקיית צ'וריסו, צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגת תירס מתוקה & צ'וריסו פופרס, Chorizo Cheddar Jalapeño Poppers, ו בייקון עטוף Chorizo סיד Jalapeno פופרס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים טיגון עם שמן קנולה ל 375 מעלות F.
במחבת בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן.
מוסיפים את שאלוט, שום, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת צ ' וריסו. מבשלים 2 עד 3 דקות עד להשחמה יפה.
הסר את התערובת מהמחבת לקערה בינונית ולאפשר לו להתקרר מעט. מערבבים בגבינה ומערבבים היטב. דחוף את jalapenos עם המילוי, באמצעות האצבעות או כף קטנה.
בקערה קטנה לנצח יחד את חלב החמאה וביצים. בצלחת רדודה להוסיף את הקמח ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת רדודה נוספת להוסיף את panko. תחפור את חלפיניו הממולאים בקמח, ואז בחמאה, ואז בפנקו. חזור על 2 השלבים האחרונים, במידת הצורך.
באותו מחבת צ ' וריסו היה מבושל, להוסיף את החמאה.
מחממים על חום בינוני-גבוה, ואז מוסיפים את התירס, מיץ לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הסוכר, מערבבים יחד ומאפשרים לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומאפשרים לו להגיע לרתיחה קשה.
מוסיפים את תערובת התירס לבלנדר ומחית עד חלקה.
מעבירים את מחית לקערה בגודל בינוני ומערבבים את השמנת החמוצה.
מטגנים את jalapenos, בקבוצות, עד זהב פריך, על 3 עד 4 דקות. מסדרים אותם על צלחת הגשה ומגישים עם מחית תירס מתוק.