צ'וריסו מקסיקני
צ'וריסו מקסיקני עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם חום גריל: בינוני גבוה, פלפל, אורגנו מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התבלינים הטבעיים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: צ'וריסו מקסיקני, צ'וריסו מקסיקני, ו צ'וריסו בסגנון מקסיקני.
הוראות
מניחים חזיר ושמן בקערה גדולה.
מוסיפים אבקת צ ' ילה, מלח, שום, אורגנו, קינמון, כמון, פלפל שחור, וציפורן. לזרוק מעיל בשר עם תבלינים.
מניחים במקרר עד מוכן לטחון.
לטחון תערובת דרך למות קטן של מטחנת בשר לתוך קערה להגדיר בקרח.
באמצעות מצורף משוט של מערבל לעמוד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
יוצקים בחומץ, להגדיל את המהירות למדיום, ומערבבים עד הנוזל משולב נקניק יש עקביות אחידה, על 1 דקה יותר. להירגע עד מוכן לדברים.
טופס קציצה קטנה של נקניק ו sauté עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד מוכן לבשל, או להקפיא לשימוש עתידי.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 160 מעלות כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.