קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות24
מגזין

צ'יזבורגר מקסיקנה

צ'יזבורגר מקסיקנה
צ'יזבורגר מקסיקנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 962 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, חלב, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: צ'יזבורגר מקסיקנה, Arroz A La Mexicana, ו פיצה מקסיקנה.

הוראות

1
לבשל בשר במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים במים חמים, חלב, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת המסייע המבוגרית).
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטבתערובת רוטב
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
4
להפחית את החום; לכסות ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
הסר מהחום ולחשוף (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
סדר 1 כוס טורטייה צ ' יפס על כל 5 צלחות הגשה. כפית על תערובת 1 כוס בשר מעל שבבי טורטייה על כל צלחת. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס סלסה וכ 2 כפות שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מפזרים זיתים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות