צ'יזבורגר ספגטי פאי
צ'יזבורגר ספגטי פאי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת צ'דר, המבורגר מלפפון חמוץ שמיר, ורמיצ' לי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: צ'יזבורגר ספגטי פאי, ספגטי צ'יזבורגר בייקון, ו צ'יזבורגר ספגטי דלעת תבשיל.
הוראות
תנור חום ל 177°. ריסוס 9 1/2 אינץ 'צלחת עמוקה או 10 אינץ' צלחת פאי זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק ורמיצ ' לי לפי ההוראות.
בקערה גדולה, להכות ביצה וחרדל עד מעורבב.
מוסיפים ורמיצ ' לי מבושל; לזרוק מעיל באופן שווה. תערובת כפית לתוך מחבת עוגה מרוססת, דוחף את התערובת את הצדדים של מחבת כדי ליצור קרום.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לשבור בשר טחון; להוסיף בצל ומפזרים מלח מתובל. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים בבייקון ורוטב עגבניות. כף באופן שווה לתוך מחבת פשטידה מרופדת ורמיצ 'לי, דוחפת לקצה כמעט מכסה ורמיצ' לי.
אופים ב 177°. במשך 30 דקות. למעלה עם פרוסות מלפפון חמוץ; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 10 עד 15 דקות נוספות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.