קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

צ'ילי Habanero Hellfire

צ'ילי Habanero Hellfire
אם יש לכם פלפלים אנהיים, שעועית צ'ילי, גרגרי בויון בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו צ'ילי Habanero Hellfire, צ'ילי עוף Habanero מנגו, ו רוטב הלפייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בייקון בסיר מרק גדול. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים שומן עודף, משאיר מספיק כדי מעיל התחתון של הסיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר בייקון, לנקז על מגבות נייר וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
בשר בקר ובשר חזיר בסיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר בשר משחימים, מערבבים את הפלפל, בצל, פלפלים חלפיניו, פלפלים habanero, פלפלים Anaheim, שום, כמון, פתיתי פלפל אדום, אבקת צ 'ילי, מרק עגבניות, עגבניות שלמות, בירה, רסק עגבניות, צ' ילה להדביק ומים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
מרק דגיםמרק דגים
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
פלפליםפלפלים
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
מיםמים
בקרבקר
בירהבירה
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 עד 60 דקות, ערבוב מדי פעם.
6
מוסיפים שעועית ובייקון וממשיכים להתבשל עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שעועיתשעועית

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.