אם יש לכם פלפלים אנהיים, שעועית צ'ילי, גרגרי בויון בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו צ'ילי Habanero Hellfire, צ'ילי עוף Habanero מנגו, ו רוטב הלפייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בייקון בסיר מרק גדול. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים שומן עודף, משאיר מספיק כדי מעיל התחתון של הסיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר בייקון, לנקז על מגבות נייר וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
בשר בקר ובשר חזיר בסיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר בשר משחימים, מערבבים את הפלפל, בצל, פלפלים חלפיניו, פלפלים habanero, פלפלים Anaheim, שום, כמון, פתיתי פלפל אדום, אבקת צ 'ילי, מרק עגבניות, עגבניות שלמות, בירה, רסק עגבניות, צ' ילה להדביק ומים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקות
פלפל חלפיניו
פלפל אנהיים
עגבניות שלמות
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
פלפל
הדבק צ ' ילי
מרק דגים
צ ' ילי Habanero
פלפלים
שום
כמון
בצל
מים
בקר
בירה
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 עד 60 דקות, ערבוב מדי פעם.
6
מוסיפים שעועית ובייקון וממשיכים להתבשל עוד 30 דקות.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.